Prednosti hitrotekočih vrat

Hitrost

Najhitrejša vertikalno odpirajoča vrata na svetu prihajajo iz EFAFLEXA. Vrata EFA-STR® imajo spiralno oblikovana vodila, ki pri odpiranju učinkovito obvladajo dinamične obremenitve, ki nastanejo pri visokih hitrostih odpiranja vratnega krila. Vratno krilo doseže pri odpiranju hitrost 4 m/s.

Energijska učinkovitost

EFAFLEX kot prvi v svetu ponuja hitrotekoča vrata EFA-SST®, ki imajo standardno vgrajeno izolirano lamelo brez toplotnih mostov. Vrata s takimi lamelami dosežejo glede na svojo velikost vrednosti toplotne prevodnosti tudi do 0,74 W/m2K.

Dolga življenjska doba

Hitrotekoča vrata EFAFLEX so zasnovana za visoko frekventno uporabo. Konstrukcijske rešitve, kot sta patentirana spiralna tehnologija in uravnoteženje pogona vratnega krila s sistemom nateznih vzmeti, zagotavljajo visoko življenjsko dobo.

Varnost

S svetlobno zaveso EFA-TLG® v ravnini gibanja vratnega krila in z laserskim skenerjem EFA-SCAN® ponuja EFAFLEX tržišču dve, v svetu unikatni varnostni napravi za vrata.

Ekonomičnost

Vsak uporabnik vrat EFAFLEX bo povečal svojo učinkovitost. Visoke hitrosti odpiranj odpravijo čakanje pred vrati, kar pospeši celoten logistični proces, katerega del so naša vrata.

Servisna služba

Vsi sodelavci, od proizvodnje do montaže in servisa, so "EFAFLEX sodelavci", ki so dobro izobraženi in imajo veliko strokovnih izkušenj.

Tehnološka prednost

Ime hitrotekoča vrata smo pri podjetju EFAFLEX uporabljali že pred več kot 40 leti. Zaradi nenehnih inovacij in razvoja je EFAFLEX že skoraj 20 let vodilni proizvajalec hitrotekočih vrat.

Svetovno podjetje

Podjetje EFAFLEX se je v zelo kratkem času razvilo v globalno podjetje in ustvarilo omrežje svojih aktivnosti, ki pokriva ves svet. Vaš profesionalni partner je danes povsem blizu vas. Najdete ga v več kot 50 državah na vseh kontinentih.