O podjetju & zgodovina

EFAFLEX - Vrata in varnostni sistemi

Ob ustanovitvi leta 1974 je bilo EFAFLEX prvo podjetje na svetu, ki se je ukvarjalo izključno s hitrotekočimi vrati. Povsem zavestno! Iz te vizije izhaja naša prednost od prvega dne. Danes je EFAFLEX vodilni proizvajalec hitrotekočih vrat. Industrijska vrata Efaflex vam dobavimo v izvedbah kot spiralna vrata, rolo vrata, zgibna vrata, vrata za čiste prostore, vrata za zamrzovalnice, vrata za zaščito na strojih in tudi v številnih drugih posebnih izvedbah za različne industrijske in poslovne namene. Pri nas je zaposlenih več kot 1200 sodelavcev po vsem svetu. Glavni sedež podjetja je v bavarskem Bruckbergu. Od tu se upravlja tudi prodajna mreža, ki je od leta 1994 razširjena prek vseh kontinentov. EFAFLEX nudi inovativno in kreativno inženirsko umetnost iz Nemčije.

EFAFLEX - 45+ let uspeha

S hitrotekočimi vrati EFAFLEX ste se odločili za vodilno svetovno tehnologijo in za prvovrstne tehnične prednosti, ki vam jih nudijo naši izdelki. Lastne raziskave in razvoj so pri nas pomemben del podjetniške filozofije. Tako skrbimo za stalen napredek. Biti po vsem svetu vodilni v tehnologiji ni lahko, vendar za vašo uspešno prihodnost še naprej razvijamo revolucionarne sisteme vrat. Naša prodajna mreža se s hčerinskimi podjetji v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, na Češkem, Poljskem, Nizozemskem, Rusja, in Kitajska razteza prek vseh kontinentov.

Kakovost

Podjetje EFAFLEX kot prvi proizvajalec vrat že od leta 2005 svoja hitrotekoča vrata redno preizkuša pri inštitutu IFT glede vzdržljivosti lastnosti delovanja in jih od leta 2008 stalno certificira. Za hitrotekoča spiralna vrata tipa EFA-SST®, EFA-STT® in hitrotekoča zgibna vrata EFA-SFT® je bilo v zadnjem poročilu o preverjanju potrjenih več kot en milijon odpiralnih in zapiralnih ciklov.